JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Rabu, 18 Mei 2011

campus LIFE-part1-

Alhamdulillah....diam x diam dh almost 3 weeks berada di tempat org utk menyambung pelajaran....kerana menuntut ilmu itu suatu kewajipan! Mulakan bicara dengan kalimah Nya....maha suci Allah yg masih memberi 1 lg kehidupan buat diri ini utk terus bernafas dan menghirup udaranya di muka bumi milik Nya ini.
Ok, start dr minggu orientasi....waaaaaa....rasa mcm nk nanges je...why???
hahahaha...bayangkan bgn kul 4 pagi, then kul 1pgbaru balik! Tido 3 jam je....aduuuhhhh....bkn setakat eye bags...i you me he she sme ader dh ni...
Pastu...dh siap2 nih....g surau....solat suboh....sampai kt surau kul 5 pg....haaaa...pe lagi...azan pun x berkumandang lg....so, tdo is the best la kot....mwahahahaha....bukan nana sorg yg begitu k! Semua yg berada dlm surau tu...termasuk la fasi2 kami skali...hu2..
Okies....sepanjang minggu orientasi, mmg byk dugaan, cabaran, halangan & rintangan....wahhh...sme nk msk ni...hu2...
Tak semua yg kita buat, org laen suka......apa yg kita buat....org sekelilig perhatikan...so, gL's n boys out there, watch out setiap apa yg korg buat....coz, dr situ org akn menilai diri kita ni mcm mana...baek atau buruk, kita sendiri yg mencorakkannya....:))