JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Sabtu, 5 November 2011

*_*PaShMiNa DaY*_*

assalamualaikummmm....


_X jawab dosa_

okeyh....entry kali ini it's about PASHMINA....

u know pashmina???alahaiiii yg macam tudung panjang lilit2 sampai x tau dah nak lilit macam mana..hu2..

I got pashmina from my bff, Shasha....hu2....dia bagi Nana pashmina sempena my belated besday bln 8 hari tu....hahahaha...:D
Shasha nak sangat tengok KAMI semua especially Nana pakai pashmina pergi kelas.......alahaiiiii....sadis rasanya nak pakai....hu2...bukan apa....TAK PERNAH PAKAI...so, confirm la akan kelihatan kelakar kan.....lalalalalala....

So, malam before nak pergi kelas esok nye tu...Nana dgn Azra ni mencuba la melilit2 pashmina yg agak panjang tu di kepala.....sampaikan tengok tutorial dlm Youtube lagi....wawawawawa...nampak sangat tak reti nak pakai kan....hehehe...:D

Almost 1 a.m.....KAMI masih lagi mencuba untuk memakai pashmina dengan cara yang di ajar dalam youtube....alahaiiii....rimas + panas.....ngeeeee~~

The day comes....apa lagi...kelas pukul 9 a.m....tapi bangun bukan main awal daaaaa pagi tu....hahahahaha....

Semata-mata nak pakai pashmina....takut lambat.....dah la nak melilit segala tu macam rasa kena jerat je.....mwahahahahaha...:D

Betul kan situ....betul kan sini....OKE!! It's time to move to the car and going for classs...~~

Sampai kat kelas...alahaiiiii...malunya....banyak mata yang memandang KAMI....coz Nana, Shasha, Neyna & Rara pakai pashmina....huhuhu...

Lebih kurang sama pulak tu pashmina tu....hehehehe.....

Kelas Marketing pagi tu..

Madam ajar tentang pasaran barang....

and....tiba la sesi soal jawab.....tiba2 madam tanya KAMI....kenapa empat2 pakai tudung yang sama....???looks different from others....hahahahaha...

Thanks kepada madam kerana memuji....lalalalala....terbangga ckitttt...haissshhhh(down to earth Nana)

hahahaha....memang la nak gelak bila ingat mula-mula nak pakai pashmina ni....terbelit sana...terlilit sini...lama-lama rasa macam nak terjerat je leher.....ngeee~~


errmmm....ni la hasilnya orang yang TAK RETI pakai pashmina....Nana reti pakai tudung BAWAL je.....:D



A BIG HUG n KISSES to my BFF, SHASHA

Thanks a lot bagi belated besday present......dan hajat sha nak tengok Nana pakai pashmina dah pun tersampai....kalau Na ada mood nanti Na pakai lagi ye...heheheheh....:D



_*_*_SEKIAN_*_*_



Tiada ulasan: