JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Sabtu, 31 Disember 2011

Kala Sunyi Bulan Mengambang

Hai & assalamualaikum....

-

-

it's 4 o'clock right now!

waaaaaa....mata sy masih belum mengantuk *_*

-

-

TAK tau la kenapa tak mengantuk lagi

maybe tadi dok gelak sakan dengan housemate sambil me'release' kan tenseion

selepas membaca terlalu banyak benda kot! MAYBE (^_____^)

-

-

-

Bila duduk-duduk kat katil ni....mulalah aktiviti usual akan jadi.....

haaaaa...nak tau APA??

-

-
GUESS???
-

-

I MISS SOMEONE!

Jauhnya dia sekarang

-

-

"Walau raga kita terpisah JAUH...namun hati kita selalu dekat...bila kau pejam kan matamu...dan rasakan a..aku..."

-

-

Dia suka tanya saya lagu yang dah lama kot berkumandang kat radio

CUMA kat telinga dia lagu tu lagu baru la (^____^)

apa daaaaa...ketinggalan betul dia ni.....:P

-

-

-

Ok

Dah tinggal 5 paper lagi untuk habiskan final sem 2 ni..

alahai.....rasanya macam baru semalam daftar masuk UNIVERSITI

hahahahaha (*______*)

-

-

-

Ok la

Malas nak bebel panjang-panjang

Nak layan MAHARAJA LAWAK MEGA

al-maklumlah tadi tak dapat tengok

mana la ada TV kat hostel ni

kesian sy...huwwwaaaaaaaa.....:(


SEKIAN (^________________^)


Ahad, 25 Disember 2011

(^__________^)

Lamanya tak updates blog
rindu pulak rasa dihati

ehhh..lupa...assalamualaikum...:))

-



-



-



-


apa khabar u'oallllssss...???

hope semua sihat walafiat la ye hendaknya (^_^)


-



-



-


25/12/11

apa ada dengan no atas ni?

sebenarnya...sebenarnya

tak ada apa pun yang menarik hati batu dengan tarikh ni :D


-




-



-

merepek kerepek panjang sangat mukadimah nana ni....hu2

actually nana dah nak dekat final exam ni :))



FINAL?????


aarrrrggghhhhhhh!!! pastinya STRESS melanda di musim-musim final ni kan...

almaklumlah banyak nak di study kan, banyak nak di hafalkan untuk di goreng masa exam final nanti :D


-




-



-




-


SEPATUTNYA nana berada di KLUANG, JOHOR terchenta di waktu ini

dan semalam SEPATUTNYA juga nana berada dengan keluarga nana yang terchenta bercuti di tepi pantai (^_____^)


TAPI! apakan daya, nana tak boleh nak balik disebabkan oleh takut tak boleh balik MUADZAM SHAH terchenta semula sebab BANJIR!

TAK APA la nana redha sebab .......


-


-


walid kata akan ganti dengan holiday tahun depan bulan 1 masa CNY (^___^)


wink**


terangkat sekejap kening nana.........hahahahahaha :D

walid memang memahami anak sulung dia ni....lalalalalalalalalalala :))

maka, akan adalah aktiviti menyucikan mata & menaburkan duit masa CNY nanti ye anak-anak......hehehehe :D



ok! sekian saja berita semasa



akan disambung selepas ni.......have a blast SUNDAY :))