JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Ahad, 25 Disember 2011

(^__________^)

Lamanya tak updates blog
rindu pulak rasa dihati

ehhh..lupa...assalamualaikum...:))

-



-



-



-


apa khabar u'oallllssss...???

hope semua sihat walafiat la ye hendaknya (^_^)


-



-



-


25/12/11

apa ada dengan no atas ni?

sebenarnya...sebenarnya

tak ada apa pun yang menarik hati batu dengan tarikh ni :D


-




-



-

merepek kerepek panjang sangat mukadimah nana ni....hu2

actually nana dah nak dekat final exam ni :))



FINAL?????


aarrrrggghhhhhhh!!! pastinya STRESS melanda di musim-musim final ni kan...

almaklumlah banyak nak di study kan, banyak nak di hafalkan untuk di goreng masa exam final nanti :D


-




-



-




-


SEPATUTNYA nana berada di KLUANG, JOHOR terchenta di waktu ini

dan semalam SEPATUTNYA juga nana berada dengan keluarga nana yang terchenta bercuti di tepi pantai (^_____^)


TAPI! apakan daya, nana tak boleh nak balik disebabkan oleh takut tak boleh balik MUADZAM SHAH terchenta semula sebab BANJIR!

TAK APA la nana redha sebab .......


-


-


walid kata akan ganti dengan holiday tahun depan bulan 1 masa CNY (^___^)


wink**


terangkat sekejap kening nana.........hahahahahaha :D

walid memang memahami anak sulung dia ni....lalalalalalalalalalala :))

maka, akan adalah aktiviti menyucikan mata & menaburkan duit masa CNY nanti ye anak-anak......hehehehe :D



ok! sekian saja berita semasa



akan disambung selepas ni.......have a blast SUNDAY :))


Tiada ulasan: