JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Sabtu, 21 Januari 2012

KUANTAN~1st day~


Assalamualaikum
yea.....!! Lama rasanya tak menulis balik dalam blog ni.....
alahai.....dah bersawang kot....hahahaha
tak pe la...nak buat macam mana...nana tak ada kesempatan nak menulis....
baru ada masa sekejap ni nak menulis....so, jom
tengok story apa nana nak menglipurlarakan....:))
-
Ni story masa cuti sem hari tu.....
nak kata cuti berbulan-bulan tu tak la.....
JANGAN harap ye untuk student UNITEN nak cuti berbulan-bulan macam IPTA.....
dapat cuti pun 3 minggu je...oK la kan daripada tak dapat cuti langsung...hu2..:D
-
Orait....iT's ALL about HOLIDAY!
Kebetulan masa nana cuti sem hari tu, tersama la pulak den
gan cuti TAHUN BARU CINA!
so, parents & adik nana pun cuti jugak....MEREKA dapat cuti seminggu sempena CNY!
oKe.....perjalanan dari JOHOR bermula pada hari JUMAAT...lebih kurang pukul 4ptg dr JOHOR.......:))
-
Jalan punya jalan....sampai la kat KUANTAN....stay di Hotel Seri Malaysia malam tu..
lebih kurang pukul 8.30 check-in hotel...:))
Then, dapat call dari anak murid ummi...."Cikgu, saya tunggu kat TC ye..jumpa di sana"
wawawawawawa....baru nak melepakkan diri....dah nak keluar jumpa anak murid ummi. Oke...tak pe la...lagi pun perut belum berisi lagi ni...lap
ar......hu2...:D
-
Apa lagi....jalan nak pegi TC, mana la dyorang tau kan...so, sebagai student UNITEN MUADZAM SHAH, PAHANG....nana dah agak ARIF jugak la jalan nak pegi TC.
Sampai kat TC, makkkk aiiihhhh....ramainya orang malam tu...sampai kan parking FULL yang kat depan MCD tu. So, terpaksa la parking kt sebelah belakang yang tempat gelap gulita tu.
-
Haaaaaaa...dah sampai TC, orang kata kalau x membeli
sebagai tanda kenangan, tak sah kan...hehehehe...so, apa lagi..my Sister 2 orang ni..menshopping barang-barang..sampaikan KURA-KURA yang comel tu pun dyorang beli....hahahaha....
-
seeee...my angah, umi n walid~happy face~

Tiada ulasan: