JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Ahad, 29 April 2012

Happy UMMI

Assalamualaikum ^_^

Hai all!! 

A bit BZ with my assingment, presentation & study for FINAL!

So, agak lama tak update BLOG!

it's SUNDAY, right??!

Yeaaaa =))

TIME for me rest with my dear ONLINE diary & secret!

hahaha 

Nana kat JOHOR sekarang ni.,

ALMOST 2 weeks dah tak balik!

RINDU semua orang kat rumah.,

huhu

bila dapat beronggeng dengan my FAMILY di hujung minggu memang BEST kan!!

hahaha.....UMMI saya sangat sporting!

see la pictures kat atas.....ummi masih mampu TERSENYUM 

walaupun nana tau ummi PENAT sebab.....

pagi semalam ummi ada aktiviti kat sekolah!!

Ummi masih mampu CERIA!! 

Layan kerenah 3 anak dara ni

=))

LOVE you UMMI!!


hahahahahha....DRIVING TOYOTA is the best experienced ever!!

Nak DRIVE BMW lak la lepas ni?!!!!

Boleh tak?? Boleh tak??

:D

Khamis, 26 April 2012

DAMN CUTE!


BABY AGAIN!

YES!! SHE'S SO DAMN CUTE!!

Aiyyyooooooo....tengok mata tu.,

mulut dia cuba untuk cakap sesuatu......=))

pakai headband lagi!!

hahahahhahahahhaha

cutenye anda!!

LOVE her so MUCH!!

KALAU la ni anak saya,,,,KALAU ye....tapi MALANGNYA bukan.,

:D

SAYA TAK NAK PERGI KERJA.,

nak bersama dia 24H7D

gila punya IDEA

hahahahahhahahahaha

=))



KOTA CINTA


WAH!!!

tau tak ni menara apa??

hehehe...:)

Ni menara CINTA!

:D

tak la....ni Eiffel Tower!!

Location : KOTA PARIS

hahahahah

cantik kan..??

teringin sangat nak pergi sini...then ..............................

dapat PROPOSE dari insan tersayang lak.....

adoooiiii.....confirm SPEECHLESS sebentar ye...heheheheheheheheh....

=))

InsyaAllah.....1 day nana nak tengok sendiri keindahan kota PARIS ni....
:)))

Selasa, 24 April 2012

DAMIA COMEL


Assalamualaikum 

:))

alahaiiiiiiii....tenangnya jiwa tengok budak kecik ni pakai telekung kan3x!

huhu....alhamdulillah :))



Orait.....actually ni adik Damia Chan.....!

One of the model of telekung 

;)


aiiiyyyooo....comellllll sangat!

kalaulah ada anak secomel ni, tak nak pergi kerja la!

hahaha....nak ALWAYS dengan dia je.,


Suka sangat tengok Damia ni !

rasa nak KISS pipi dia banyak-banyak kali je sampai la merah.,

huhu...

:D

Sweet....comel....funny!

hahahaha.....LOVE you, budak kecik.,

;))

SMILE DAY




:♥ Kita BERKENALAN secara tak sengaja, adalah PERANCANGAN ALLAH..
:♥ Kita BERKAWAN begitu lama bertahan pun, ALLAH yang RANCANG..
:♥ Kita dikurniakan RASA SUKA antara satu sama lain juga, ALLAH yang BERI..
:♥ Kita masih BERSAMA walau banyak dugaan menimpa, ALLAH yang ATURKAN..
:♥ Kita dikurniakan KESEDARAN dan KEINSAFAN juga kerana, ALLAH SAYANG PADA KITA..
:♥ Kita BERJAUHAN untuk mencapai REDHA-NYA juga, DIA yang RANCANG...
:♥ Kita BERDOA untuk KEBAHAGIAAN masing2 juga, ALLAH yang DETIKKAN dalam hati kita..

dan ketahuilah, sama ada hubungan kita akan BERKEKALAN
sehingga ke SYURGA atau TERPUTUS di TENGAH JALAN juga
ALLAH yang akan tentukan...
jadi, usah risau..
andai kamulah jodoh yang ditetapkan ALLAH di Luh Mahfuz untuk saya...
InsyaAllah kita akan BERSATU juga walau dipisahkan dengan jarak dan masa...♥♥♥


Ahad, 22 April 2012

TiReD

Salah ke kalau orang buat baik kita balas baik?

tak salah rasanya WALAUPUN orang tu pernah sakitkan hati kita dulu.,

YES!! for me, past is past!

TAPI saya masih lagi berjaga-jaga & berhati-hati dalam setiap perkara.,

Apa yang dah dilakukan saya akan ingat sampai bila-bila!

orang tegur, kita jawab la kan.,

TAKKAN la orang tegur kita buat tak tau je.......

Nanti di COP sombong pulak....!

alahaaaiiii...susahnya dunia.,

yang sana kawan, yang sini pun kawan....!!

aku yang kat tengah-tengah ni yang tersepit!

yang sorang bila aku baik dengan yang sorang lagi,

mula la kata aku dah pandai contact2 dengan yang sorang lagi.....

adoooiiiiii....susah-susah!!

boleh terbalik dunia!! bukannya aku contact apa pun.,

TAK ada pun cerita CIK KIAH ke sukan komanwelllllll.,

cuma cerita CIK NANA yang tengah lapar ni haaaa.....

ehhhh...SILAP....

hahahahhahaha

:))

Ntah la dunia.....sampai bila nak jadi macam ni pun tak tahulah....

MAYBE yang sorang tu dah betul-betul berubah....dia dah nampak apa yang sorang lagi dah buat kat dia....

macam yang sorang tu buat kat aku!!

gud jobs la pada yang sorang tu!! aku tabik SPRING roll ganda kuasa 1000x!!

Kau memang penglipurlara yang terbaik.....!

yang sangat-sangat kepoh mengalahkan mami jarum.,

menyampaikan cerita lebih CEPAT & ekspress dari berita semasa!!

Wartawan TV3 pun kalah aku rasa......!

:P

aku dah PENAT la macam ni...........PENAT sangat-sangat!

selagi semua ni tak settle, rasanya takkan AMAN & DAMAI aku rasa.,

so, tak apalah....biar MASA & KEADAAN menentukan segalanya.,

MOGA semuanya kembali sediakala....TAPI, aku TAKKAN be friends balik dengan cik WARTAWAN terhebat seantero dunia tu la yang PASTINYA!!

^ sekian ^

Sabtu, 21 April 2012

Tiba-Tiba

assalamualaikum readers.,

almost 1 week nana tak jengah blog......kesian....bersawang dah!

shuhhhh....haaaa.....dah bersih dah...:))

Tak sangka nana dah nak habis sem 3......nak final...then masuk sem 4.,

so, means nana tinggal lagi 2 sem je.,

THEN mula la alam pekerjaan pulak.,

alahaiiiii....macam mana ye agaknya??

huhu....takut pun ada rasa ni.,

tengok senior buat presentaion final year project.......

dup...dap....dup....dap rasa hati ni.,

:D

By the way......nana rasa nana HAPPY sekarang ni!

WHY?

Nana sendiri tak tau la kenapa......kadang-kadang fikir apa yang dah jadi....SEDIH!

:(

susahnya nak berpura-pura tak kenal.....susahnya nak berpura-pura jadi orang asing!

Ya Allah....kuatkan semangat ku untuk ku tempuhi semua ini.,

:'(


Jumaat, 13 April 2012

STRESSS!!zassssss~~


ahaaaaiiii....stresss melanda???hahahaha :D
oK! malam semalam, tika semua orang dah tido.....

tinggal nana sorang je yang belum tido =))

Nana menghabiskan masa la dengan menonton TV....bagaikan menonton wayang ye anak-anak!

hahaha

:P

oK! Nana tengok cerita DILEMA WANITA kat tV astro OASIS.,

Hmmmmm.....quite GOOD topik tu.,

Tentang seorang wanita yang diterima bekerja di sebuah syarikat...

TETAPI kehadirannya tidak disenangi STAFF wanita di tempat kerja tu.....

dia hanya berkawan dengan staff lelaki je.,

Staff wanita yang lain sangat-sangat la cemburukan dia.....

Bila balik rumah pulak kakak dia selalu marah-marah dia.....KESIAN kan??huhu

Ada la 1 hari tu...dia kena pergi buat pembentangan kertas kerja di syarikat lain & rakan sekerjanya menghantar dia pulang ke pejabat semula selepas selesai semuanya....

Bila sampai di depan pejabat, TUNANG pulak dah tunggu....and apa lagi...bila nampak je....

Terus la naik angin si tunang tu....bukannya nak tanya dulu....main tibai je.,

AND lastly, putus tunang jugak!!

Hmmmm....tapi akhirnya that gL bahagia jugak....coz rakan sekerjanya yang di anggap kawan baik tu la yang melamar nya jadi isteri dia....

Wahhhhh!! Bahagianya dunia!

So, MORAL OF THE STORY........

Jangan la sedih-sedih bila kita kehilangan sesuatu...


‎"Kalau kita SAYANGKAN seseorang itu,LEPASKAN dia pergi, jangan kita halang dia...Andai



sudah TERSURAT dia milik kita, suatu msa nanti dia pasti KEMBALI kepada kita walau



SEHEBAT manapun pengganti yang dia JUMPA dan andai kita SAYANGKAN sesuatu benda itu,



JANGANLAH kita genggam ia terlampau KUAT, bimbang ianya PECAH didalam genggaman kita SENDIRI...:')


comel kan baby kat atas ni....kecik-kecik dah pandai stress ye!!

hahaha.....HARUSLAH! bila mama dia tak layan dia

:D
orait, till then.....JUMPA LAGI nanti

:))


Khamis, 12 April 2012

DREAMS-PART2-


cantik tak?? cantik tak sketching baju kat atas ni??

hehehehe....cantik kan....=))

1 of my dreams dress for NIKAH!

:D

amboi cik nana ni.,huhu

belum apa-apa, dah ada sketching dress!

hahaha =)

nak buat macam mana, manusia kan.....pastinya ada IMPIAN tersendiri.,

=))

nana LEBIH SUKA buat baju for the IMPORTANT days =))

hehehehehehehe......sediakan je la ongkos nya!!

:D

Ahad, 8 April 2012

TuTTi FruTti


Tetiba nak makan TUTTI FRUITTI
pulak malam-malam macam ni!!

hahaha....memang tak la kan nak dapat!

so, TUNGGU balik JOHOR nanti ye.,

psstt.....ada orang tu kata nak belanja INDULGANCE!!

hahaha...akan ku tuntut ye!!

:p

:'(



Minumlah susu DUTCH LADY low fat HIGH calcium!!!

sangat la SEDAP dan TERTARIK bila di sekalikan dengan ,....

MAGGI perisa tom yam!! perrrrggghhhh....sedapnya!! panas-panas lak tu!!

TERBAIKKKKKK =)

Huwwwwwaaaaa :'(

Sebenarnya nana sedey dok kat sini!

Sebab!

1) Hari AHAD memang la semua kedai makan kat sini TUTUP!!

wahai pekedai-pekedai makan kat MUADZAM SHAH ni, cuba FIKIR!! Kalau kedai makan



semua tutup....yang student university ni nak makan apa hujung minggu??? dengan cafe-cafe

kat hostel sekali TUTUP!! perjanjian apa la yang dyorang buat ni ekh???eeeerrgghhhh!!

adoooiiiii...sedeyyyyy :(

2) Boring tahap CIPANZI dah kat sini, apa pun tak ada!!

yang ada ungka, monyet, lotong, & pelbagai lagi spesis binatang yang ada kat sini ye anak-anak!

boleh la sape-sape yang nak tengok haiwan-haiwan tu datang la MUADZAM SHAH ni.....best

woooookkkk!!

:(

with HOPE!!! CAFE DESASISWA HARMONI, UNITEN
KAMPUS SULTAN HAJI AHMAD SHAH,
MUADZAM SHAH, 26700,
PAHANG DARUL MAKMUR

bukak la ye malam ni!!! Kalau tak, maggi lagi la jawabnya!!

:(


KERANA CINTA AKU KUAT!




Apa rahsia terbesar dalam hidup ini?

Melewati hari ini dengan penuh makna. Makna tentang cinta, ilmu, dan iman. Dengan cinta hidup menjadi indah. Dengan ilmu hidup menjadi mudah. Dan dengan iman hidup menjadi terarah.

Namun, adakala aku tersasar dalam hidupku. Tanpa arah dan tujuan. Aku meraba dalam gelap. Menitis air mataku di setiap perjalanan. Mengesat peluh yang tidak kesampaian.

Aku tidak sempurna.
Tetapi adakah aku hidup untuk mengejar ke arah kesempurnaan?

KESEMPURNAAN HIDUP

Dalam suatu perjalanan hidup, cita-cita terbesar setiap insan adalah menuju kesempurnaan. Ada kalanya kita mesti berjuang, serta belajar menyingkap segala rahsia kehidupan.

Mungkin kita berfikir, perjalanan menuju kesempurnaan adalah proses yang menentukan setiap tapak langkah kita. Setiap hembusan nafas, detik jantung, dari siang menuju malam. Semua menuju titik yang sama, kesempurnaan.

Setiap insan mempunyai hak yang sama atas waktu.

Tidak ada seorang pun melebihi dari yang lain. Namun tak jarang setiap kita berbeza dalam menentukan sikapnya. Ada yang berjuang untuk melaluinya dengan membunuh waktu. Tidak pula sedikit yang merasakan sempitnya kesempatan yang dia ada.

Perasaan kecewa pula seringkali singgah kerana matlamat yang tidak kesampaian. Memilih liku – liku hidup di persimpangan. Mengenal kawan yang akhirnya menjadi lawan. Mengetahui kebaikan dalam kejahatan.

Tetapi yang akhirnya aku, kau dan mereka akan mengerti. Bahawa setiap perjalanan pasti ada ujian dan cabaran. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan. Setiap kebahagiaan tercoret kedukaan.

Apapun pilihan yang dilalui. Akan ku tempuhi hidup ini demi pengalaman. Akan ku semat iman demi Tuhan. Agar aku menjadi sebaik insan yang solehah.

Akan ku lewati hari ini dengan penuh makna. Makna tentang cinta, ilmu, dan iman. Kerna dengan cinta buat hidupku menjadi indah. Dengan ilmu hidupku menjadi mudah. Dan dengan iman hidupku menjadi terarah. Dan untuk itu, bersedialah untuk diuji.

Seperti mafhum sabda junjungan: "Jika Allah mencintai sesuatu kaum, Dia akan mengujinya. Sesiapa yang reda dengan Allah, Allah reda dengannya"

DREAMS-PART1-


Belek-belek external hard disk ni, terjumpa la sketch di atas ni!!

Masa bila la agaknya nana curi PIX ni......adoooiiiii!!!

=)

Well! looks NICE & SIMPLE kan??

maybe nana nak buat dress macam ni for my BIGG DAYS nanti!

for NIKAH la.,

Nanti la......BUKAN sekarang ye...!!haha

BELUM sampai seru lagi ke arah itu :D

lalalalalalala......

JEALOUS pulak nana tengok pengantin-pengantin pakai macam-macam STYLE nih.,

huhu....nak jugak!!!

TAK APA, masanya akan tiba juga nanti ye.,

SILA BERSABAR!!

Nak buat macam ni no problems.......kakak sepupu ada...siap ada BUTIK & INSTITUT JAHITAN lagi, CONFIRM boleh buat kan macam ni!!
Malah akan di pelbagaikan lagi kot style tu.,

=)))
SUKA! SUKA! SUKA!

orait!!

till then.,

SEKIAN, nanti sambung dreams part yang lain pulak ye.,

(^__________________^)

Sabtu, 7 April 2012

SABTU yang BOSAN!

Hai u'oallllssssss!!!
-
Hari ni buat apa je??hehehehe....nak tengok AKTIVITI sabtu nana??
-
Haaaaaaa...JOM LAYAN!!
-
=)


today ada program kat kampus!!
actually ni program budak-budak MORAL juga merangkap housemate nana punya program!!
:D
-
Ok, yang atas ni, housemate Nana------->>HEBSHIBAH!!
-
busy benor nampaknya dia ni..hihi

Tadaaaaaaaa!! cantik kan hiasan backdrop belakang tu....hehe
-
macam pelamin nak kawen pun ada :D
-

haaaaa.....yang ni pulak!
-
SIAPA ye?
-
ni la housemate na yang sorang lagi----->>PAULINE!
-
psssttt-->>dia ni girlfriend pengarah program!!
-
=))

yang atas ni, antara sketsa-sketsa dalam program ni!! hahahahaa....memang lawak mereka ni!!

=)

ni lah aktiviti SABTU nana di MUADZAM SHAH terchenta ni!!
-
lepas habis je aktiviti, Nana terus gerak pergi pasar malam pulak!!
-
beli makanan!! LAPAR!!
-
kesian perut saya tak makan apa-apa lagi., huhu......:))

till then (^_______________^)

BURUNG HANTU!!



iT's already 3a.m.!!
-
huuuwwwaaaa!!!
-
KENAPA lah cik MATA saya tak mau tido???
-
aiiiiyyyoooo....tido la...tido la!
-
eSok ada program kat KAMPUS ni. Nanti ada EYEBAG pulak kat bawah mata ni...hu2..:D
-
actually, tadi terberangan pulak bila nana dah kerja!!
-
hahahahaha! WELL DONE nana! Macam-macam nak dibelinya!
-
Aiiiyyyooooo, kalau macam tu, gaji starting 3K++ pun CONFIRM takkan cukup kan cik Nana :))
-
TAPI, tolonglah percaya dengan IMPIAN & CITA-CITA anda ye wahai diri.,
-
Adik-adik kat luar sana tu, please jangan buang masa & hancurkan masa depan anda!
-
Tengok akak ni, belum grad dah berangan MACAM-MACAM!!haha
-
kereta lah, rumah lah, makeup, pergi buat facial la, HOLIDAY la...!!
-
Yea!! HOLIDAY tu sebenarnya yang PENTING sangat-sangat ye adik-adik!!
-
hahahahahaha....adoooiiii!!
-
merapu-kerapu dah ni, till then.....BYE!!
-
NITE-NITE!!
(^______________________^)


JUST SAYING~~


"Redhailah daku Ya Allah dengannya jika dia yang kutemui di dalam Istikharahku"

" Ya Rabb..
kurniakan aku insan selayaknya yg akan sama-sama melayari bahtera di dunia dan belayar mencari destinasi akhirat yg kekal..♥
berikan aku insan yg mengajarku mjadi wanita yg solehah..♥
berikan aku insan yg sama2 suka dan berduka..♥
berikan aku penyeri dunia agar aku dapat menyerikan hidupnya hingga akhirat..♥
aku ingin CINTAMU untuk aku MENCINTAINYA..amin...."
(^_________________^)

Khamis, 5 April 2012

KETERINGINAN~~


errrrr....ni la lunch nana t'hari tadi
hanya RM2.20, dalam sejarah makan paling murah ni!!haha

errrr....yang ni pulak! sedapnya kan???tunggu la balik JOHOR nanti ye.,huhu


Hai uoallllssss =)
-
Assalamualaikum
-
JAWAB!!
-
Hmmm....dah lama rasanya tak balik JOHOR!
-
Almost 1 MONTH! Ok! PECAH REKOD ye!!
-
hahahaha....tak pernah nana tak balik sampai hampir dekat 1 bulan :D
-
Lama tak....lama tak???hahahaha...(^___^)
-
Adoooiiii...tiba-tiba nana lapar la pulak (*_____*)
-
SEDIHHH!!! Teringin nak makan ni budak yang goreng-goreng kat atas tu.... :'(
-
TAPI nak buat macam mana, kat sini mahal la.,
-
Tunggu balik JOHOR......ketuk ummi & walid la ye nampaknya =))
-
oooowhhhh yea....lupa pulak.,
-
Tadi LUNCH, nana makan kat WISMA SULTAN HAJI AHMAD SHAH :))
-
SANGAT la terkezut....hmmmm....cuma RM2.20 je nana makan!!hahahaha....
-
Selalunya makan kat wisma la yang mahal! Tak tau la pulak hari ni harga turun menjunam :D
-
Orait, till then......JUMPA lagi lepas ni.,
-
(^________________________^)
i'll SMILE like this starting from now on :D




Rabu, 4 April 2012

~SEMINAR~


Cer teka...cer teka sape kat dalam gambar kat atas ni???
-
Well, assalamualaikum u'oalllsss (*_*)
-
Maybe saya patut senyum macam ni
(^__________________________^)
-
ehhhhh...lebarnya senyum saya kan??haha...
-
Sebab apa la nana senyum selebar ladang starwberry ni?
hehe...sebab...hari ni rasa bertuah sangat coz, yang berdiri di depan nana, seorang Tan Sri & Dato'2 yang punya banyak pengalaman yang luas dalam bidang perniagaan, pentadbiran & keusahawanan :))
-
Yes!! today kena attend Seminar on Marketing & Entrepeurnership :))
-
Actually, benda alah ni tak ada kena mengena pun dengan subjek yang nana amik sem ni.,
-
Disebabkan lecturer saya terbabit sekali dengan program kat auditorium tu......so, KAMI as student pun kena follow la ye anak-anak! hehehe :))
seminar ni jugak sebenar-benarnya....1 of the assingment MANAGERIAL ACCOUNTING!!
hahaha :))
aaaaaammmmiiikkkkk ko!!dengar la TALK tu yang tah ape2...ape2 tah!!

:D
-
Well, memang sangat mengantuk, TAPI ada la dapat faedahnya sikit-sikit! haha...:D
-
MALAS actually nak pergi tadi, sebab nya.....CONFIRM 1001% akan nampak muka STALKER la kan...................................................

:P
-
Hmmm....TAPI nak buat macam mana, terpaksa la!
-
BENCI nya!! Sakit hati! Sakit jiwa! Sakit Mata!
-
TAPI, macam biasa la kan, bila pergi dengar talk2 ni....hehehe...PASTI nya handsfree akan dipastikan berada di dalam beg!!lalalalala
-
CONFIRM2 la lagu 'WISH YOU WERE HERE' by Avril Lavigne yang di ulang-ulang banyak kali!!
-
Macam tak ada apa-apa je esok! :D
-
Walaupun HAKIKATNYA nana ada midterm esok & lusa!!gudluck to myself!!lalaala...:))
-
orait la....till then, jumpa lagi nanti !
-
.: SEKIAN :.

(^__________________^)

Selasa, 3 April 2012

SAMSUNG GALAXY NOTE~~


APA LA MAKHLUK ASING KAT ATAS NI YE???? :D
Ehemmmmmm....terbatuk lak...hehe :)
-
Assalamualaikummmm....:)
-
JAWAB WAJIB!!
-
-
hehehe :))))
-
Tadi nana tengok video tentang samsung GALAXY NOTES!!
-
BUKAN tadi je, sebenarnya dah banyak kali!!hahaha....
-
Orang kata, kalau selalu tengok......1 hari nanti akan jadi kenyataan kan???
-
Haiiissshhh....tah apa2....apa2 tah nana ni :))
-
Eiiiiii....suka hati saya la kan nak cakap apa.....hahahahaha....
-
Terasa sewel sebentar ye anak-anak!!
-
hmmmm....Cantik memang cantik.....harga pun cantik jugak!!
-
Nak dapatkan sesuatu bukan MUDAH kan.....so, kena la BERUSAHA sikit...:))
-
Well, ada orang mudah sangat nak dapat sesuatu, TAPI ada orang lak yang susah sangat nak dapat sesuatu (^_____^)
-
Macam nana, if nana nak sesuatu....nana kena usaha, usaha, & terus usaha...SAMPAI la dapat sesuatu tu :))
-
Walid Nana selalu pesan, "kalau kita mudah nak dapat sesuatu tu, nikmat tu takkan
KEKAL lama, TAPI kalau kita bersusah-susah sikit nak dapatkan sesuatu tu...INSYAALLAH...lagi bagus yang kita akan dapat!!"
-
ALWAYS remember what my walid said to me!!
-
Walaupun, walid nana MAMPU belikan nana NOTES ni, tapi pasti ada sesuatu yang nana kena ACHIEVED dulu!!
-
YES!! lepas tu baru boleh dapat!
-
huhu.....oK la....malas nak bebel panjang-panjang ni! Penat jari mak menulis nakkkk!
-
hahahahahhahaha....bye u'oalllssss!!
-
"GUD NIGHT"
~sleep tight, sweet dreams~

Isnin, 2 April 2012

KENANGAN

Hai guys!!!
-
U'oalllsss apa khabar hari ni??-hope everything's fine-
-
I felt so SAD today :(
-
KNOW why???hmmmm.....sumthin' yang sangat-sangat berharga dalam hidup nana HILANG!
-
satu2 nya barang yang sangat saya sayang! AMAT bermakna dalam hidup saya!
-
CUMA tu je yang tinggal pada saya sebagai KENANGAN!
-
Tapi, nak buat macam mana.....MUNGKIN bukan rezeki saya nak simpan barang tu.,
-
BUT, i'll ALWAYS remember the shape, the shine & the person!! ALWAYS!
-
ALLAH S.W.T. lebih mengetahuinya (^____^)
-
so, REDHA is the BEST la kan....(^___________^)
-
.:. TERUSKAN TERSENYUM WALAU HATI DIRUNDUNG KESEDIHAN .:.

Ahad, 1 April 2012

DEATH TOWN!

Assalamualaikum (^_____^)
-
Tak sangka la nana....rupanya dah nak dekat 1 TAHUN study kat MUADZAM SHAH terchenta ni
-
Ok! so far BANDAR MUADZAM SHAH ni....boleh la daripada tak ada apa langsung kan..at least ada la jugak tempat untuk kteorang beli barang-barang keperluan (^__^)
-
TAPI...nak dapat barang BRANDED susah la ye anak-anak! haha!
-
Barang peribadi nana banyak yang susah didapati di DEATH TOWN ni!
-
Terpaksa balik JOHOR nak beli benda-benda tu :(
-
MUADZAM SHAH dah membangun sikit la daripada dulu yang langsung mematikan MOOD kami bila malam menjelma!huwwwwaaaa :(
-
Agaknya bila la nak ada FAST FOOD kat sini ea? Nak makan fast food kena pergi SEGAMAT/KUANTAN.......haissshhhhh....leceh betul la kan :(
-
Yang ada la paling fast & food kat sini...kat JENTAYU tu je la...tu pun terceruk kat belakang!haha...boleh la daripada tak ada kan...:D
-
Tak sabar rasanya nak habiskan study kat sini tahun depan ye anak-anak! 2013!!
hehehehe.....TAK SABAR nak masuk alam pekerjaan pulak...TAK NAK jumpa muka-muka STALKER kat sini....DAMN!!! i HATE stalker!!! :-)
-
-
OK la! Banyak sangat dah ni bebel!
-
-
Have a blast SUNDAY!