JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Ahad, 8 April 2012

:'(



Minumlah susu DUTCH LADY low fat HIGH calcium!!!

sangat la SEDAP dan TERTARIK bila di sekalikan dengan ,....

MAGGI perisa tom yam!! perrrrggghhhh....sedapnya!! panas-panas lak tu!!

TERBAIKKKKKK =)

Huwwwwwaaaaa :'(

Sebenarnya nana sedey dok kat sini!

Sebab!

1) Hari AHAD memang la semua kedai makan kat sini TUTUP!!

wahai pekedai-pekedai makan kat MUADZAM SHAH ni, cuba FIKIR!! Kalau kedai makan



semua tutup....yang student university ni nak makan apa hujung minggu??? dengan cafe-cafe

kat hostel sekali TUTUP!! perjanjian apa la yang dyorang buat ni ekh???eeeerrgghhhh!!

adoooiiiii...sedeyyyyy :(

2) Boring tahap CIPANZI dah kat sini, apa pun tak ada!!

yang ada ungka, monyet, lotong, & pelbagai lagi spesis binatang yang ada kat sini ye anak-anak!

boleh la sape-sape yang nak tengok haiwan-haiwan tu datang la MUADZAM SHAH ni.....best

woooookkkk!!

:(

with HOPE!!! CAFE DESASISWA HARMONI, UNITEN
KAMPUS SULTAN HAJI AHMAD SHAH,
MUADZAM SHAH, 26700,
PAHANG DARUL MAKMUR

bukak la ye malam ni!!! Kalau tak, maggi lagi la jawabnya!!

:(


Tiada ulasan: