JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Ahad, 1 April 2012

DEATH TOWN!

Assalamualaikum (^_____^)
-
Tak sangka la nana....rupanya dah nak dekat 1 TAHUN study kat MUADZAM SHAH terchenta ni
-
Ok! so far BANDAR MUADZAM SHAH ni....boleh la daripada tak ada apa langsung kan..at least ada la jugak tempat untuk kteorang beli barang-barang keperluan (^__^)
-
TAPI...nak dapat barang BRANDED susah la ye anak-anak! haha!
-
Barang peribadi nana banyak yang susah didapati di DEATH TOWN ni!
-
Terpaksa balik JOHOR nak beli benda-benda tu :(
-
MUADZAM SHAH dah membangun sikit la daripada dulu yang langsung mematikan MOOD kami bila malam menjelma!huwwwwaaaa :(
-
Agaknya bila la nak ada FAST FOOD kat sini ea? Nak makan fast food kena pergi SEGAMAT/KUANTAN.......haissshhhhh....leceh betul la kan :(
-
Yang ada la paling fast & food kat sini...kat JENTAYU tu je la...tu pun terceruk kat belakang!haha...boleh la daripada tak ada kan...:D
-
Tak sabar rasanya nak habiskan study kat sini tahun depan ye anak-anak! 2013!!
hehehehe.....TAK SABAR nak masuk alam pekerjaan pulak...TAK NAK jumpa muka-muka STALKER kat sini....DAMN!!! i HATE stalker!!! :-)
-
-
OK la! Banyak sangat dah ni bebel!
-
-
Have a blast SUNDAY!


Tiada ulasan: