JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Ahad, 8 April 2012

DREAMS-PART1-


Belek-belek external hard disk ni, terjumpa la sketch di atas ni!!

Masa bila la agaknya nana curi PIX ni......adoooiiiii!!!

=)

Well! looks NICE & SIMPLE kan??

maybe nana nak buat dress macam ni for my BIGG DAYS nanti!

for NIKAH la.,

Nanti la......BUKAN sekarang ye...!!haha

BELUM sampai seru lagi ke arah itu :D

lalalalalalala......

JEALOUS pulak nana tengok pengantin-pengantin pakai macam-macam STYLE nih.,

huhu....nak jugak!!!

TAK APA, masanya akan tiba juga nanti ye.,

SILA BERSABAR!!

Nak buat macam ni no problems.......kakak sepupu ada...siap ada BUTIK & INSTITUT JAHITAN lagi, CONFIRM boleh buat kan macam ni!!
Malah akan di pelbagaikan lagi kot style tu.,

=)))
SUKA! SUKA! SUKA!

orait!!

till then.,

SEKIAN, nanti sambung dreams part yang lain pulak ye.,

(^__________________^)

Tiada ulasan: