JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Sabtu, 7 April 2012

BURUNG HANTU!!



iT's already 3a.m.!!
-
huuuwwwaaaa!!!
-
KENAPA lah cik MATA saya tak mau tido???
-
aiiiiyyyoooo....tido la...tido la!
-
eSok ada program kat KAMPUS ni. Nanti ada EYEBAG pulak kat bawah mata ni...hu2..:D
-
actually, tadi terberangan pulak bila nana dah kerja!!
-
hahahahaha! WELL DONE nana! Macam-macam nak dibelinya!
-
Aiiiyyyooooo, kalau macam tu, gaji starting 3K++ pun CONFIRM takkan cukup kan cik Nana :))
-
TAPI, tolonglah percaya dengan IMPIAN & CITA-CITA anda ye wahai diri.,
-
Adik-adik kat luar sana tu, please jangan buang masa & hancurkan masa depan anda!
-
Tengok akak ni, belum grad dah berangan MACAM-MACAM!!haha
-
kereta lah, rumah lah, makeup, pergi buat facial la, HOLIDAY la...!!
-
Yea!! HOLIDAY tu sebenarnya yang PENTING sangat-sangat ye adik-adik!!
-
hahahahahaha....adoooiiii!!
-
merapu-kerapu dah ni, till then.....BYE!!
-
NITE-NITE!!
(^______________________^)


Tiada ulasan: