JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Sabtu, 7 April 2012

SABTU yang BOSAN!

Hai u'oallllssssss!!!
-
Hari ni buat apa je??hehehehe....nak tengok AKTIVITI sabtu nana??
-
Haaaaaaa...JOM LAYAN!!
-
=)


today ada program kat kampus!!
actually ni program budak-budak MORAL juga merangkap housemate nana punya program!!
:D
-
Ok, yang atas ni, housemate Nana------->>HEBSHIBAH!!
-
busy benor nampaknya dia ni..hihi

Tadaaaaaaaa!! cantik kan hiasan backdrop belakang tu....hehe
-
macam pelamin nak kawen pun ada :D
-

haaaaa.....yang ni pulak!
-
SIAPA ye?
-
ni la housemate na yang sorang lagi----->>PAULINE!
-
psssttt-->>dia ni girlfriend pengarah program!!
-
=))

yang atas ni, antara sketsa-sketsa dalam program ni!! hahahahaa....memang lawak mereka ni!!

=)

ni lah aktiviti SABTU nana di MUADZAM SHAH terchenta ni!!
-
lepas habis je aktiviti, Nana terus gerak pergi pasar malam pulak!!
-
beli makanan!! LAPAR!!
-
kesian perut saya tak makan apa-apa lagi., huhu......:))

till then (^_______________^)

Tiada ulasan: