JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Selasa, 3 April 2012

SAMSUNG GALAXY NOTE~~


APA LA MAKHLUK ASING KAT ATAS NI YE???? :D
Ehemmmmmm....terbatuk lak...hehe :)
-
Assalamualaikummmm....:)
-
JAWAB WAJIB!!
-
-
hehehe :))))
-
Tadi nana tengok video tentang samsung GALAXY NOTES!!
-
BUKAN tadi je, sebenarnya dah banyak kali!!hahaha....
-
Orang kata, kalau selalu tengok......1 hari nanti akan jadi kenyataan kan???
-
Haiiissshhh....tah apa2....apa2 tah nana ni :))
-
Eiiiiii....suka hati saya la kan nak cakap apa.....hahahahaha....
-
Terasa sewel sebentar ye anak-anak!!
-
hmmmm....Cantik memang cantik.....harga pun cantik jugak!!
-
Nak dapatkan sesuatu bukan MUDAH kan.....so, kena la BERUSAHA sikit...:))
-
Well, ada orang mudah sangat nak dapat sesuatu, TAPI ada orang lak yang susah sangat nak dapat sesuatu (^_____^)
-
Macam nana, if nana nak sesuatu....nana kena usaha, usaha, & terus usaha...SAMPAI la dapat sesuatu tu :))
-
Walid Nana selalu pesan, "kalau kita mudah nak dapat sesuatu tu, nikmat tu takkan
KEKAL lama, TAPI kalau kita bersusah-susah sikit nak dapatkan sesuatu tu...INSYAALLAH...lagi bagus yang kita akan dapat!!"
-
ALWAYS remember what my walid said to me!!
-
Walaupun, walid nana MAMPU belikan nana NOTES ni, tapi pasti ada sesuatu yang nana kena ACHIEVED dulu!!
-
YES!! lepas tu baru boleh dapat!
-
huhu.....oK la....malas nak bebel panjang-panjang ni! Penat jari mak menulis nakkkk!
-
hahahahahhahaha....bye u'oalllssss!!
-
"GUD NIGHT"
~sleep tight, sweet dreams~

Tiada ulasan: