JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Rabu, 4 April 2012

~SEMINAR~


Cer teka...cer teka sape kat dalam gambar kat atas ni???
-
Well, assalamualaikum u'oalllsss (*_*)
-
Maybe saya patut senyum macam ni
(^__________________________^)
-
ehhhhh...lebarnya senyum saya kan??haha...
-
Sebab apa la nana senyum selebar ladang starwberry ni?
hehe...sebab...hari ni rasa bertuah sangat coz, yang berdiri di depan nana, seorang Tan Sri & Dato'2 yang punya banyak pengalaman yang luas dalam bidang perniagaan, pentadbiran & keusahawanan :))
-
Yes!! today kena attend Seminar on Marketing & Entrepeurnership :))
-
Actually, benda alah ni tak ada kena mengena pun dengan subjek yang nana amik sem ni.,
-
Disebabkan lecturer saya terbabit sekali dengan program kat auditorium tu......so, KAMI as student pun kena follow la ye anak-anak! hehehe :))
seminar ni jugak sebenar-benarnya....1 of the assingment MANAGERIAL ACCOUNTING!!
hahaha :))
aaaaaammmmiiikkkkk ko!!dengar la TALK tu yang tah ape2...ape2 tah!!

:D
-
Well, memang sangat mengantuk, TAPI ada la dapat faedahnya sikit-sikit! haha...:D
-
MALAS actually nak pergi tadi, sebab nya.....CONFIRM 1001% akan nampak muka STALKER la kan...................................................

:P
-
Hmmm....TAPI nak buat macam mana, terpaksa la!
-
BENCI nya!! Sakit hati! Sakit jiwa! Sakit Mata!
-
TAPI, macam biasa la kan, bila pergi dengar talk2 ni....hehehe...PASTI nya handsfree akan dipastikan berada di dalam beg!!lalalalala
-
CONFIRM2 la lagu 'WISH YOU WERE HERE' by Avril Lavigne yang di ulang-ulang banyak kali!!
-
Macam tak ada apa-apa je esok! :D
-
Walaupun HAKIKATNYA nana ada midterm esok & lusa!!gudluck to myself!!lalaala...:))
-
orait la....till then, jumpa lagi nanti !
-
.: SEKIAN :.

(^__________________^)

Tiada ulasan: