JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Ahad, 22 April 2012

TiReD

Salah ke kalau orang buat baik kita balas baik?

tak salah rasanya WALAUPUN orang tu pernah sakitkan hati kita dulu.,

YES!! for me, past is past!

TAPI saya masih lagi berjaga-jaga & berhati-hati dalam setiap perkara.,

Apa yang dah dilakukan saya akan ingat sampai bila-bila!

orang tegur, kita jawab la kan.,

TAKKAN la orang tegur kita buat tak tau je.......

Nanti di COP sombong pulak....!

alahaaaiiii...susahnya dunia.,

yang sana kawan, yang sini pun kawan....!!

aku yang kat tengah-tengah ni yang tersepit!

yang sorang bila aku baik dengan yang sorang lagi,

mula la kata aku dah pandai contact2 dengan yang sorang lagi.....

adoooiiiiii....susah-susah!!

boleh terbalik dunia!! bukannya aku contact apa pun.,

TAK ada pun cerita CIK KIAH ke sukan komanwelllllll.,

cuma cerita CIK NANA yang tengah lapar ni haaaa.....

ehhhh...SILAP....

hahahahhahaha

:))

Ntah la dunia.....sampai bila nak jadi macam ni pun tak tahulah....

MAYBE yang sorang tu dah betul-betul berubah....dia dah nampak apa yang sorang lagi dah buat kat dia....

macam yang sorang tu buat kat aku!!

gud jobs la pada yang sorang tu!! aku tabik SPRING roll ganda kuasa 1000x!!

Kau memang penglipurlara yang terbaik.....!

yang sangat-sangat kepoh mengalahkan mami jarum.,

menyampaikan cerita lebih CEPAT & ekspress dari berita semasa!!

Wartawan TV3 pun kalah aku rasa......!

:P

aku dah PENAT la macam ni...........PENAT sangat-sangat!

selagi semua ni tak settle, rasanya takkan AMAN & DAMAI aku rasa.,

so, tak apalah....biar MASA & KEADAAN menentukan segalanya.,

MOGA semuanya kembali sediakala....TAPI, aku TAKKAN be friends balik dengan cik WARTAWAN terhebat seantero dunia tu la yang PASTINYA!!

^ sekian ^

Tiada ulasan: