JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Isnin, 21 Mei 2012

Gelak sorang-sorang bilaaaa.......

Assalamualaikum

Hehehehehe.....u'oalllssssss buat apa??

confirm-confirm tengah blogwalking kan??

:D

Hubungan PJJ macam kata my bff......

~PJJ(Perhubungan Jarak Jauh)~

PJJ perlukan banyak PENGORBANAN

tak kira la dari segi masa, wang ringgit or maybe dari segi mental & fizikal!!

Penting tu ye anak-anak!!

Mental tak kuat.....confirm TAK LAMA nye hubungan tu......

:D

sebab....hubungan tak sama macam orang lain....yang boleh jumpa selalu!!

boleh tenung muka pasangan tu lama-lama sampai nak tembus ke belakang kepala......

lalalalalalalalalalalalalalalalala

teringat kat my BFF......

My bff lagi la kesian.......

Tunang tersayang berlayar sampai 4,5 bulan......

huhuhu

betul-betul persediaan mental & fizikal tu....

=))

hanya INTERNET & TELEFON je la yang jadi penghubung!!

huwwwwaaaa.....

kalau dah bergayut memang tak ingat dunia!!

katanya.....hu2

(*_________________________*)

Tiada ulasan: