JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Selasa, 22 Mei 2012

Last saturday Nana tetiba dapat message dari------>>>

cik Ninie!!

hahaha....

apahal tetiba je minah ni message!!

lalalala....

owhhhh....rupanya nak mintak nana teman pergi MAXIS centre!

hahahaha....ingat kan nak bayar bil ke apa....rupanya nak tanya rates roaming!

amboi!! mentang-mentang la cik min tengah belayar now! huhu

katanya sehari 1 simcard amin beli....kalau macam tu banyak la simcard amin kat Hong Kong tu!!

hahahaha...better buat roaming je la dear....

;))

orait!! after maxis centre....next stop is KLUANG MALL!!

nana tak pernah parking kat basement!!

hahaha...1st time....selalu parking atas..3rd floor...:D

jalan-jalan!! tengok-tengok orang!!

tengok-tengok barang!! masuk Popular bookstore!!

cik ninie cari apa tah....kertas keras nak buat kad katanya!

huhuhu

then....turun ground floor...nampak la bebudak tengah main silat-silat kat tengah-tengah depan SECRET RECIPE!


yang kitaorang ni actually termasuk pulak kat SECRET RECIPE!!

hahahahahaha....

dah masuk kan...so, macam tak boleh nak keluar pulak kaki ni

:D

so, duduk & order la.....

cik ninie katanya nak balas dendam nak makan TOM YAM KUNG!

sebab hari tu masa makan dengan en.tunang dia rushing!

so, tak dapat nak menikmati TOM YAM KUNG tu dengan tenang!

hahaha.....

Nana just order...Secret Recipe Fried Rice with Satay!

lalalalalalala.....

ni la hasilnya!!

taraaaaaaaaaa ------>>>
haaaaa....yang atas ni Nana punye!!!

sedap!! my favourite!!!especially satay secret recipe!! sedap sangat!! kalah satay kajang!! 

hehehe

yang ini cik Ninie punye!! sedap bangat katanya....

hehehe




there you go!! both of us happy gila bila dapat balas dendam makan kat secret recipe!!

sambil menonton persembahan SILAT!!

hahahaha.....

free of charge....berhibur sambil makan ye anak-anak!!

okeyhhh....

then after makan!!

pergi Kluang Mall....

Nana cari handbags jap.....hehehehehe

at LAST jumpa jugak!!

nasib ada sale....kalau tak....

errr....gigit jari la tengok!!

huhuhu

pastu2....kitaorang balik sebab mummy masing2 nak keluar!!

happy TIME with you, dear!!

thanks teman cik nana pergi shopping handbags....

:))

Tiada ulasan: