JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Khamis, 21 Jun 2012

Assalamualaikum.....

Hai readers.....buat apa ye korang sekarang ni??

Dah lunch belum??

Nana tak lunch lagi ni....siapa nak belanja??

hahahahahaha.....duit tarak dahhhhh....

aiiyyyooo...

huhuhuhu...

malas nak pergi ATM....amik duit....

:D

oK, kalau dah nama MALAS.....so, memang tak boleh nak buat apa la kan??

:P

Isssshhh...awat malas sangat cik Nana ni?

MALAS sebab jauh kot nak pergi jalan pergi bandar Muadzam Shah.....

huwwwwaaaaa....sedey....

:(

banyak pulak kerja diz week....

next week ada kuiz...

nak cover 6 chapter...just for 1 subject!!

aiiiyyyoooo....lecturer tersayang...memang BEST la....huhu

this week tak balik Johor lagi....sebab ada program kat kampus!

so, maybe 6/07 baru balik......

sebab ummi nak buat kenduri!!

alahaiiiii...rindu kat ummi, walid, adik & my pets tersayang!!

hahahaha...

<*___________*>

Isnin, 18 Jun 2012

Assalamualaikum.......

Selamat Malam....u'oallllssss tak tido lagi ke??

confirm la belum kan??

hahaha....

orait! Nana baru je balik meeting club.....

ada program this saturday kat kampus.....

dan ditugaskan masuk bawah biro program!

hahahaha...banyak kot kerja bawah program......

goodies bags tak siap lagi....

kad tak siap lagi....

ok tak apa...slow-slow......

insyaAllah...everythings will be smooth....

:))

oK, tadi call ummi....

Ummi kata maybe minggu ni ummi nak pergi kL....tengok angah!

Then ummi kata, angah ajak pergi Jalan TAR....

huwwwwwaaaa.....

:(

Memang tau.....time along tak boleh nak turun kL, time tu la nak pergi macam-macam tempat.....

tak apa la....

nak buat guane kan....

hahahahahaha...not my rezeki maybe....

:(



Ahad, 17 Jun 2012

Alone in the night!

Assalamualaikum......

it's quite long tak updates blog.....

All weekdays is busy with classes by classes....

assingment by assingment and tutorial by tutorial.....

Alhamdulillah...masih mampu bertahan....:))

Walaupun kadang-kadang tu rasa macam nak collapsed je.....

know WHY??

coz classes by classes all day long....dari pagi sampai la ke malam....

then sambung lak dengan pelbagai kerja....

rasa nak menangis.....

tapi tak pe....MUST be STRONG, girls!

-----------------------------


Isnin, 11 Jun 2012

Kesabaran & Memahami itu PENTING

Assalamualaikum....

Haaaa....buat apa je petang-petang ni??

Nana baru je balik dari kelas.....

Full kelas today...dari pagi sampai petang!

now baru ada masa nak mengadap benda ni kejap!

sebenarnya tak tau nak buat apa.....

hahahaha...

:D

Ahad, 10 Jun 2012

my Foster's Sister BIG DAYS!

Assalamualaikum.....

Baru ada kesempatan nak updates blog sekejap!!

:D

by the way, nana baru je balik dari Johor siang tadi....

balik pun sebab kakak angkat nana kahwin.....

mak dia dah jaga nana since umur nana 2 bulan kalau tak salah la...

:))

lama kan...??

hehehe...sampai la sekarang.....family dia dah macam family nana sendiri!!

oK...jom layan gambar!!

:))

Jumaat malam nikah....& sanding Sabtu esoknya!!

1 of the hantaran yang nana rasa menarik minat Nana....

:D

ni la mak angkat nana....Mak As.....:))

Ummi with Mak As....special in my LIFE!

haaaaa...ni la cik Sofea Zhanea binti Mohd Razif....hahahaha...

anak abang angkat Nana.....so cute dia ni!! suara kalah microphone....:))


tangisan kasih seorang anak yang dah menjadi milik seseorang...

:))

ni la abah angkat nana....:))

ehemmm...tersenyummmmmmmmm

pandang-pandang....jeling-jeling....:))


soooo sweet!!!

tahniah teramat tahniah!!!

moga bahagia hingga ke akhir hayat!!!

NOR FARIDAH BINTI SAWAL & AZLAN SHAH....:))




Isnin, 4 Jun 2012

NEW SEM!

Assalamualaikum

u'oalllsssss buat apa??

confirm-confirm tengah blogwalking kan??

hehehe

Today Nana dah start new sems....

SEM 4....

so, i'm kakak senior!!

hahaha...senior sangat la....

:P

Orait....pagi tadi ada kelas Consumer & Buyer Behaviour....

lecturer oK la so far.....

mulut ringan.....hahahaha...

then petang....Nana ada kelas Human Resource Management 

with Miss Sabihah....so cute la dia....muda lagi kot....udah ada MASTER oK!!

huhuhu...

mencontohi dia lepas ni!!

Pagi tadi....nak pergi kelas....aduyaiiii....

dah siap nak pakai kasut baru ni.....almaklumlah...

sem baru...so, nak jugak la ada something yang baru kan..

hehehe...

dah pakai turun tangga...pergi pejabat penginapan...

otw to pejabat penginapan...sakit kaki...

udah melecet kaki ni rupanya....

aduhaiiiiii.....belakang kaki dah sakit!!

naik bas!! bas penuh pulak tu.....dengan budak diploma & degree nye.......

mak aaaiihhhhh...rasanya ni 1 perubahan yang drastik UNITEN buat....

ramai sangat-sangat kot....

sesak nafas naik bas!!!

oK...tadi petang after kelas...

balik...pening sangat-sangat....

so, take a nap for a while!

jaga-jaga dah pukul 7.30....

alamak!! dah maghrib....bingkas bangun....solat!!

then...baru mandi!

after taking my bath, tengok hp ada miscall dari ummi!

ape lagi...laju je jari ni call ummi balik...hehehe...

:D

Jumaat, 1 Jun 2012

Back to HUTAN!

Assalamualaikum......

hai readers....hope sihat yea.....

hmmm....today nana dah kena balik KAMPUS...

what to do....perjuangan harus diteruskan...

:(