JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Isnin, 9 Julai 2012

Assalamualaikum readers.....

Sihat?? hope so la ye.....

baru ada kesempatan dah malam-malam celik ni nak UPDATES blog....

Nana just got back from kL....

Sangat-sangat la penat coz semalam ada kenduri kat rumah....

Today hantar angah balik UPM....

and esok Nana pulak balik UNITEN!

hahahaha...pack nye jadual Nana!!

orait tak apa...dah settle pun semuanya....

ALHAMDULILLAH 

:)

Semalam Nana tak tau la nak kata....Nana memang a bit busy uruskan rumah.....

kemas rumah, basuh porch....dan segala bagai benda la....

sampaikan sedara mara dah sampai dah petang semalam...

TUAN RUMAH tak mandi lagi!!

haiiiyyoooo...kena perli lagi dengan pak su ada la....hahahaha

"BIBIK IMPORT DARI UNITEN"

huwwwaaaaa....sedey betul la statement pak su!!

datang pulak catering hantar makanan.....

boleh pulak dia kata....

"Ni dah cantik dah ni kalau nak buat kerja kawin.....kat sini pelamin...orang boleh tengok ramai-ramai"...

huhuhuhu...aduhaiii pak aji....pandai pak aji mengatur pulak ye....

hahahahaha....adoiiii la ramainya yang kata ummi & walid nak sambut menantu!

iye ke??

insyaAllah la kalau tak ada apa-apa halangan.....

Ajal, Maut, Jodoh, Pertemuan semuanya di tangan NYA...

hanya mampu berusaha, berdoa dan lakukan yang terbaik ke arah tu....

insyaAllah...

:))))))

Tiada ulasan: