JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Selasa, 3 Julai 2012

Indahnya!

Hai readers....buat apa??It's a long times not updating my blog!
-
Bukan tak nak updates...TAPI kekangan masa yang membuatkan diri ini memang tak sempat nak mengupdates!!
-
hahaha...ditambah pulak dengan COVERAGE yang ala-ala siput lembap nak berjalan ni...
-
Haiisssshhhh....makin TEINSION la nana...!
-
oK...tak pe la..leave it tentang tu!
-
Meh sini...nana nak cerita sumthin'....!
-
Nana tengok orang dah kawin ni kan...macam BEST giler kan??
-
hahahahahaha....semua nya dah jadi HALAL...and boleh buat apa saja yang MEREKA nak kan...:D
-
gatal pulak malam-malam ni....hahahaha...
-
Tak pe...sesekali je...:P
-
orait...sambung balik cerita orang dah kawen ni kan...hahahaha...sangat la SWEET bila boleh bertepuk tampar dengan cara yang dah HALAL..
-
Tak ada sesiapa pun nak marah kan...huhu
-
Bila la Nana nak kawen ni....lama lagi kot....lalalalalalala...:P
-
syg masak, b makan....b sakit, syg jaga....b Imam, syg makmum...syg melahirkan, b azankan...
-
alahaiiiii.....sweet nye la kan....
-
Semua boleh share sama-sama....ada baby...baby yang cute-cute....
-
pandai je Nana ni cakap...tengok la dah ada nanti....cam mana la gamaknye ye cik Nana...
:P
-
tak keruan la di buatnya....mana baby mana papa dia lagi...mana diri sendiri lagi.....
-
Arrggghhhh....TENSI pulak berceritanya.....
-
hahahaha...TAK apa, insyaAllah...boleh atasinya pun...
;)
-
Well.....orang dah kawen ni pun cabaran & dugaan nye lagi la besar kan??
-
Tak dinafikan....lagi banyak benda nak kena fikir....
-
So, Nana akan pastikan semuanya dah COMPLETE sebelum kawen...
-
Rumah, kereta, investment, simpanan untuk family....
-
semuanya MUST be complete before married....
-
Nana tak nak anak-anak Nana hidup susah...
-
Nana nak diorang hidup senang....TAPI kalau diorang nak sesuatu...MUST achieved sumthin' baru la Nana akan bagi apa yang diorang nak...!!

-

dah-dah tu nana.....pergi sambung buat assingment!!!!


(*_______________________________*)

Tiada ulasan: