JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Jumaat, 10 Ogos 2012

Hai allll.....

penatnya hari ni....know what.....

dari bangun tidur...sampai la nak buka tadi....

dok mengadap laptop and assingment yang dah macam pasar malam....

semua nak kena settle kan minggu ni....

coz next week dah nak cuti raya!!

but rasanya macam tak cuti!!

tak pe la....berkorban sikit tahun ni....

2  tahun dari sekarang Nana dah free la dari semua ni!!

masa tu.....time to WORKS la pulak kan....

hehehehe...


haaaaa...pinkish!!???hehehehe.....

waiting for the next 8 days.....

:))

sekian!

Khamis, 9 Ogos 2012

Assalamualaikum.....

Lama tak updates story....

hehehe...almaklumlah a bit busy....

Ok.....today Nana berkesempatan untuk membebel for a while....

just for a while....

:))

Nana beriftar seorang diri tadi.....

sebab....2 housemates nana non-muslim....

dyorang ada kerja kat kampus....

and....my roomates pergi KL dengan boyfriend dia....

shopping lettew....hahahaha....

:D

after selesai semua kewajipan padaNya tadi....

Nana on lappy untuk menyambung assingment yang tertangguh...

sambil tunggu nak basuh baju....

dah naik semak mata tengok baju dah sebakul....!!

hahahahaha...

malas nak basuh...main pakai je apa yang ada dalam almari....and at last.....

dah tak ada baju nak pakai....so, TERPAKSA la cuci yang dah di pakai tu!!

huwwwwwaaaa.....

:(

Sambil-sambil tunggu semua-semua tu settle.......

Nana on FB jap....

huhuhu...

TERKEZUT mak....my roomates updates pix dia dapat SAMSUNG GALAXY TAB 7.7  from boyfriend dia.....

waaaaaaaa....bestnye!!! congrats roomates dapat gadjet yang di idam-idamkan selama ni........

kalaulah Nana boleh dapat kan???hmmmm....

oK....leave it....

sebenarnya nak cerita pasal raya.....

raya tahun ni macam tak nak raya la.....

sebab Nana akan mengadap EN.FINAL after raya.............!!!!

nampaknya dalam cuti raya kena study hard for final paper!!

dalam masa cuti raya jugak ada macam-macam benda nak kena buat yang lecturer bagi!!!

dan perlu di submit lepas naik cuti raya!!

so, no need cuti la kan sebenarnya.....!!!

THANKS UNITEN!!

LOVE you soooooooooo much laaaaaa!!!

sangat-sangat SAYANG uniten pusaka tersayang!!!

Nice kan.......?
tunggu dah kerja la nanti...
tak mampu lagi nak beli sendiri sekarang ni....
lain la kalau HADIAH....
:)