JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Jumaat, 21 September 2012

BENCI

Assalamualaikum......

How are you bloggers?? ohhh yea...lupa...readers juga.....

:D

Pejam celik...pejam celik....dah hari Jumaat kan...

ada orang kata kat Nana...boleh tak nak undur ke belakang semula...atau pun 1 hari bagi la 40 jam ke....

hahahahaha.....adoiii.....saya ni nak cepat habis study....boleh pulak dia nak 1 hari lama-lama.....

:P

sekejap je......dah nak habis cuti....

rasa macam baru semalam habis paper untuk sem 4.....

ni diam tak diam dah nak masuk sem 5.....

a bit nervous untuk sem 5....

know why??

hahahahaha...I've to do research...proposal.....

for my FINAL sem.....

Ya Allah.....kuatkan diri hambamu ini.....untuk aku menyiapkan semuanya dengan sempurna....

insyaAllah.....:))

Ohh yea.....tentang FILEM yang menghina Nabi Muhammad S.A.W tu......

Ya Allah....memang kejam kan....cuba kita hina pulak agama dia......

cuba fikir apa perasaan penganut agama tu macam mana.....

confirm-confirm la marah kan??

so, the same goes to us la kan....penganut agama ISLAM.....

kita ni hidup kat dunia....hormat-menghormati la agama masing-masing.....

kau nak orang lain hormat negara kau....hormat apa kau buat....

TAPI!!!

kau pun kena la hormat orang lain....baru orang akan bagi HIGH EXPECTATION kat kau.....

orang tak kacau agama kau...tak payah la nak kacau agama orang lain....

haaaaaa....tengok sekarang....semua orang nak buat bantahan.....

ntah apa-apa....apa-apa ntah.....

haiiiiisssshhhh...........

!DUNIA------DUNIA!

(*_________________________________*)

~SAYA MEMBANTAH PENGHINAAN TERHADAP NABI MUHAMMAD S.A.W~

Takbir!! Allahuakbar!!


Tiada ulasan: