JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Selasa, 18 September 2012

i'm ENOUGH strong!

Assalamualaikum.......

Selamat Pagi awak-awak semua......!

:D

Sihat tak ni?? Lama nya rasa Nana tak merayap dalam ni kan....

Bukan tak nak updates tapi MOOD nana hilang....

terbang jauh melayang tak tau la pergi mana.....

jalan-jalan la kot....almaklumlah Nana pun tengah cuti sekarang ni kan...

so, mood tu pun nak jalan jugak....hehehe

melepaskan TENSION selepas berusaha untuk 1 sem yang lepas....

hahahahaha...apa la yang Nana mengarut kan ni....

:P

banyak benda yang dilalui dalam masa sebulan dua ni....

oK....tak apa la..mungkin tu semua nya perancangan Nya dan dugaan yang datang tu untuk menguji tahap keimanan Nana & juga kekuatan Nana dalam menghadapi ujian dariNya...

Alhamdulillah...masih mampu bertahan dan akan terus bertahan walau hebat macam mana sekalipun ujian, ALLAH tu sentiasa ada dengan kita kan...

Memang la mula-mula rasa macam 'down' sangat-sangat..TAPI bila fikir lama-lama....

Buat apa la nak buang masa fikir pada benda yang dah jadi....

just look forwards and move on ur life's Nana.....

sesuatu yang terjadi tu, pasti ada hikmahnya kan...

so, lets follow the flow yang Allah dah rancangkan...

Perancangan dariNya tu lebih indah daripada perancangan kita....

betul tak awak-awak semua??

hehehe....

:))




Tiada ulasan: