JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Selasa, 2 Oktober 2012

SEM 5

Assalamualaikum.....

Dear bloggers.....how are you??

Harap semua sihat je ye....

:)

Nana baru je naik sem baru......

SEM yang menchallenging kan diri & otak....

Persediaan mental & fizikal sangat penting untuk sem ni.....

SEBAB.......

Kena hasilkan 1 research/tesis yang sangat-sangat mencabar kesabaran untuk menyiapkannya.....

Ya Allah...beri aku kekutanMu untuk aku lalui sem 5 ini dengan tenang.....

Now, my LIFE looks like more HAPPY and RELAX....

Alhamdulillah...semua dah settle....semua yang lepas-lepas dah ditinggalkan.....

SEKARANG masa untuk fokus pada study & future career....

tentang KEBAHAGIAAN....biarlah Allah S.W.T. yang tentukan...

Ikut lah flow yang telah ditentukan....

Setiap manusia dah ditentukan jodohnya.....

so, kita berserah padaNya saja la ye anak-anak....

insyaAllah...sampai masa akan sampai la seruan untuk ke arah itu....

:)

Tiada ulasan: