JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Khamis, 1 November 2012

Mata letih sangat-sangat rasa.....bukan tak nak berehat TAPI terlalu banyak sangat kerja & tanggungjawab yang perlu di selesaikan. Alhamdulillah mampu selesaikan beberapa hari ni. Sambung lagi esok. Semalam tido hanya untuk 3 jam setengah....bukan TAK nak tido awal....TAPI...kerja yang melambak macam gunung everast mematikan rasa di hati untuk beradu dengan tenang! ayat ala-ala cerita novel tahap baru nak mula menulis....beginner...hehehe
Ya Allah...proposal ohhhhh proposal....kenapa la susah sangat aku nak siapkan kau ea??
Banyak sangat dugaan & cabaran...TAPI itu semua tak mematikan semangat aku untuk terus menyiapkan chapter 1 proposal Human Resource Research.......
sometimes....bila otak jammed macam jammed kat KL tu yang panjangnya alahaiiii....tersenggut-senggut nak jalan....apa lagi....otak kata...sila dance with clubs songs!!haha..enjoy!
Hilang kejap stress when dance with clubs songs!
:)
huhuhuhuiiiiii...Dr. Zainal...thanks postpone due dates :)
Kalau tak pengsan la nak oiiiii tak tido mata bengkak macam panda la jawabnya!!hahaha

Ok! it's JUST an intro....hahaha
Haaaa....ni baru nak masuk what I wanna share with you all dear readers!
Readers semua buat apa ye kalau nak lupakan sesuatu?
Kalau nana la....nana akan buang semua kenangan yang ada kaitan dengan sesuatu tu....
Nana takkan layan semua simpati-simpati sesuatu tu...
To whom it may concern..
Tolong la lupakan semuanya tentang kita....tolong ingat awak dah nak bertunang...
Tak payah la nak jemput saya datang majlis awak....saya bukan jenis yang dah ludah nak jilat balik...
Jaga je la bakal tunang awak tu...TAPI tolong la jangan terlalu annoying sangat....
sampaikan hantar picture bakal tunang awak tu kat saya...then hantar pulak picture tangan awak berdarah...
tak payah kot rasanya nak hantar semua tu pada saya...
saya takkan rasa simpati apa-apa pun lagi...
Awak yang buat hati saya jadi hati batu untuk awak....awak yang tutup semua pintu kasih sayang saya untuk awak...semuanya awak yang buat!!!
Awak yang kucar-kacir kan hidup saya....!!!
PLEASE!! YOU'RE TOO MUCH ANNOYING! PLEASE HAVE YOUR LIFE!!
Jangan la buat saya makin benci dengan awak....
Daripada baik-baik saya dah cuba maafkan awak...buat saya makin benci sangat-sangat dengan awak!!
Please la pergi daripada hidup saya!!!
:(

Tiada ulasan: