JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Khamis, 13 Disember 2012

Aquaria KLCC

Assalamulaikum Dear Readers.,

Sihat tak? Alhamdulillah kalau sihat...kalau tak...sila la rajin-rajin pergi jumpa doktor....mana la tau kan kalau-kalau masa check-up tu bertemu jodoh pulak dengan doktor. Hahahahahahaha....bagaikan dunia ini anda yang punya....DAMN! mengarut la Nana ni...

:P

Last 2 weeks Nana berada di Kuala Lumpur...! Yea....tiba-tiba Na terfikir...why belakangnya ada Lumpur..? Kuala tu macam dah oK la...belakang ada Lumpur pulak...oK, tak apa...bukan kerja Na nak fikir tentang itu...hahaha..senget la Nana ni...

Berada di Bandaraya Kuala Lumpur....memang la rasa macam semua tempat shopping nak pergi kan? Tapi TAK BOLEH la cik Nana oiiiiii...! Nanti banker saya start memberi ceramah free tanpa bayaran walau sesaat pun!hehehehehe

Dari Muadzam Shah terchenta pergi kL sebab nak jumpa family je! hahaha...spent times dengan family....pergi MAHA 2012, Aquaria KLCC, shopping sikit-sikit...then taraaaaaaa back to the jungle!
Chooooiiiiii...memang boring gila la bila tiba masa WAJIB balik hutan muadzam shah ni! 

Na rasa habiskan masa dengan keluarga lagi BEST daripada habiskan masa dengan 'orang lain' kan?
Sesekali spend times dengan 'kawan-kawan' tak apa la...TAPI kalau selalu macam muak pulak rasa.....hahahaha...

Buah Hati pengarang jantung saya!

Cik LA!



WAJAH KESAYANGAN NANA!



Ikan paling lemah gemalai......IKAN PARI!


Hehehehe...mampu upload sebahagian nya saja...sebab terlalu banyak gambar masa kat Aquaria.
100++....tak larat rasanya nak upload! cukup la sekadar untuk cuci-cuci mata anda-anda semua ye.,
hehehe...walaupun saya dah agak dewasa, TAPI saya tetap beli souvenir yang 1 ini.....

taraaaaaaaaa.....

PINGU-------Oink2!
Hehe....ni la hasilnya bila kembali ke zaman kanak-kanak!

XOXO.,
^GCQ ^



Tiada ulasan: