JellyPages.com

Love You To The Moon & Back

..We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone..

Rabu, 5 Disember 2012

Kisah si Penakut Kucing!

Assalamualaikum......

Alhamdulillah....masih lagi diberi kesempatan olehNya untuk terus bernafas & berada di muka bumi Allah ni. Today kelas tak berapa nak rushing sangat sebab.....sebab tak berapa nak rushing la! hahahaha...

:D

Ok, sebenarnya Na just nak share sumthin' tentang kucing!
Yes! Kucing! Na seorang yang sangat-sangat la penakut dengan makhluk Allah yang 1 ni! Tak tau la kenapa...actually bukan takut...TAPI lebih pada geli! Sebab bulu dia tu kan sangat-sangat la geli bila dia lalu kat bawah kaki ke kan...pastu melompat terkam kat kita ke....adoiiiii.....
Na kalau pergi rumah orang yang ada kucing ni....alamak!!!!! Siap la...memang bersilat la Na kat situ...bukan bersilat apa...bila duduk kat kerusi....haaaaaa...siap la...kaki akan sentiasa berjaga-jaga nak naik  silang ke atas je. Tak kisah la orang kat rumah tu nak kata apa...daripada Na menjerit lari kan.....tak pasal-pasal habis bertempiaran 1 rumah! 
hehehe....:D

Tapi, bila di amat-amati betul-betul....kucing ni sebenarnya sangat la COMEL!
Last Friday Na pergi MAHA 2012...jalan punya jalan...sampai la booth kucing-kucing!
Alahaiiiii....comelnya! MEREKA semua dalam sangkar...so Na tak TAKUT la...jadi BERANI pulak!
hahahaha....cute sangat tengok muka kucing yang innocent tu.....
lagi kucing Parsi....beriban harganya. Patut la bila kucing parsi hilang pun kena buat report polis....polis pulak kena pergi cari kucing parsi tu sebab harganya beriban....

:)

Jom layan gambar kucing-kucing yang Na sempat snap masa kat MAHA hari tu...
:)






DAMN CUTE!

See! Semua cute kan....haisssshhhhh....nasib dalam sangkar...kalau bersepah-sepah kat luar...lari bertempiaran la Na jawabnya...

:)

4 ulasan:

aini n_ar berkata...

aini pun tkt dgn kucing. .tkt kena cakar. . hehe

dyba gula-gula berkata...

eh takot kucing kew wak? haha . comel.

cHocoLaTeLoVe berkata...

hahaha...a'a la awk...kte takut kucing actually...tu la kelemahan kte...mwahahahaha...lg kalau pergi rmh org...adoiiii...siap la...hu2

cHocoLaTeLoVe berkata...

Aini....hahaha...kan...tu pasal la bersilat bila nampak kucing...hu2...adoiii...